Vve schilder nodig?

Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw complex. Niet alleen knapt het hier van op, het beschermt ook tegen weersinvloeden. Om uw complex goed te onderhouden is het verstandig elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van uw woning te beoordelen. Met name beschadigingen, blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat uw woning aan schilderbeurt toe is. Als u het onderhoud te lang uitstelt kunnen de kosten aanzienlijk oplopen. Met een kleine of een grote onderhoudsbeurt verhelpt u deze problemen. En met de juiste onderhoudsplanning kunt u het onderhoud aan uw woning spreiden over meerdere jaren. Hierdoor kan het onderhoud verspreid worden en worden de kosten geminimaliseerd zonder verlies van kwaliteit.

Wij verzorgen voor u.

  • Schilderwerk, speciaal voor de Vereniging van Eigenaren en bedrijven
  • Onderhoud, restauratie en renovatie
  • Verfspuittechnieken voor alle soorten verf

Wij bieden u.

  • Scherpe prijzen
  • Snelle en duidelijke offertes
  • Wij zijn erkend door kwaliteitsinstanties
  • Heldere en transparante communicatie
  • Flexibiliteit en service
  • Wij komen onze afspraken na!

Het onderhoudsplan voor meerdere jaren.

Als eigenaren van een appartement zult u het over één ding eens zijn met elkaar. Goed onderhoud van het complex is in het belang van iedereen. Als VVE vakschilder werken we met veel plezier in opdracht van Verenigingen voor Eigenaren. Zullen we ook voor u een efficiënt meerjarenonderhoudsplan opstellen?

VVE specialist.

Het schilderwerk voor VVE’s zien wij als een specialisme. En dat zit ‘m niet in de vereiste vaktechniek. Onze schilders hebben voor hetere vuren gestaan dan voor het uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan. Het specialisme van ons als VVE schilder is tweeledig. We hebben een vooruitziende blik en ervaring met het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen voor schilderwerk. Sterker nog: bij elk groot of klein project dénken wij in onderhoudsplannen. Om de eenvoudige reden dat onderhouden efficiënter én goedkoper is dan herstellen.

Schilderwerk met respect voor u.

Een andere kwaliteit die wij als VVE schilder hebben, zult u als eigenaren op prijs stellen. We zijn een familiebedrijf met een hecht team dat zo zijn manier van werken heeft. We gaan respectvol om met de mensen in onze werkomgeving. Met u als opdrachtgever, de bewoners, bezoekers, voorbijgangers: kortom met iedereen. We maken heldere afspraken met u, maar gaan ook in overleg met betrokken bewoners over onze aanpak. Zo voeren we het meerjarenonderhoudsplan uit en komen we daarbinnen zoveel mogelijk tegemoet aan de wensen van elke individuele bewoner. Dat werkt prettig en het is één van de redenen dat steeds meer VVE’s met ons samenwerken.