Heldere
all-in prijzen

Onze offerte is altijd duidelijk én compleet, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan: wel zo prettig!

Materiaal en
kleuradvies

Vindt u het lastig om de juiste kleur te bepalen? Wij zorgen graag voor een visuele indruk van uw toekomstige schilderwerk.

Perfecte
afwerking

Onze schilders hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat het schilderwerk bij oplevering tot in de puntjes verzorgd is.

Duurzame
kwaliteit

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve verf, voor een langdurig resultaat waar u jarenlang plezier van heeft.

Veelzijdig in kwaliteit.

Schilderwerk, behangwerk, vloercoating en reparatie of renovatie in Alkmaar en omstreken. Bij ons is veel mogelijk. Schemmekes schilderwerken is breed inzetbaar en van vele markten thuis. Deels door de ruime ervaring, maar ook het netwerk van specialisten dat inzetbaar is.

Wij hebben actuele vak- en productkennis en zijn op de hoogte van de laatste trends. Wij kunnen u dus goed adviseren over het beste verfsysteem voor uw schilderwerk. Om tot een perfecte uitstraling te komen, werken wij met een uiteenlopend scala van kwaliteitsverven met een lange levensduur. Daarbij bieden wij extra zekerheid door garantie te geven op de kwaliteit van uw schilderwerk.

Heeft u een vraag over een dienst of een probleem dat niet op deze website staat vernoemd, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Schilderwerk buiten.

Zijn de buitenmuren van uw woning of bedrijfspand toe aan een onderhoudsbeurt? Draag deze tijdrovende en omvangrijke klus over aan de deskundige schilders van Schemmekes Schilderwerken uit Alkmaar. Het schilderen, renoveren en onderhouden van buitenmuren, deuren, kozijnen, schuttingen, garagepoorten en andere hout- of steenachtige ondergronden vergt specialistische kennis voor een optimaal en langdurig resultaat. De details moeten kloppen en het verfsysteem moet technisch goed in orde zijn.

Schilderwerk binnen.

Een frisse lik verf op de muur of een kozijn dat opnieuw gelakt moet worden: het lijken simpele klusjes. Toch bent u uren bezig en wil het eindresultaat maar niet uitpakken zoals u het voor ogen had. Gun uzelf daarom de kwaliteit en het gemak van een vakman! Het uitbesteden van het schilderen van uw binnenmuren, plafonds, kozijnen en trappen scheelt niet alleen heel wat tijd en frustratie, maar levert ook een langdurig, kwalitatief beter resultaat op. De schilders van Schemmekes Schilderwerken uit Alkmaar hebben kennis van zaken en nemen onderstaande klussen graag van u over.

Gevelafwerking.

Zowel voor nog niet eerder geschilderde gevels als buitenwanden die een opknapbeurt nodig hebben, zorgen wij voor een uitstekende gevelafwerking, inclusief alle benodigde voorbehandelingen. U kunt kiezen uit meerdere kleuren, structuren en glansgraden. Bij de keuze voor onze werkwijze en materialen, houden wij altijd rekening met zaken die invloed kunnen hebben op het verfsysteem. Ook voorzien wij uw pand graag van minerale systemen die het milieu niet belasten.

Houtwerk.

De mate van kennis die nodig is om houtwerk juist te behandelen, wordt soms onderschat. Vaak leidt dit tot verkleuringen door lichtinval of vroegtijdige slijtage. Onze schilders zorgen voor een professionele behandeling van al het houtwerk in uw woning, zoals kozijnen, deuren, timmerwerk, trappen, plinten en meubilair. Van het opschuren en wegwerken van openstaande naden tot het afwerken in iedere gewenste kleur en glansgraad, wij weten waar we op moeten letten.

Houtrot reparatie.

Bij afbladerende verf en houtrot is een nieuwe verflaag met de juiste voorbehandeling essentieel. Naast strak schilderwerk, is het conserveren van houtwerk van groot belang om uw pand in goede conditie te houden. Onze schilders zorgen voor een degelijke behandeling van al het houtwerk rond uw woning, zoals kozijnen, deuren, timmerwerk, goten, schuttingen en garagepoorten. Van het opschuren en wegwerken van openstaande naden tot het afwerken in iedere gewenste kleur en glansgraad.

Schadeherstel.

Wanneer uw woning of bedrijfspand schade geleden heeft door een lekkage, brand of inbraak, wilt u dat uw huis of pand zo snel en goed mogelijk hersteld wordt. Samen met vakkundige partners zorgen wij ervoor dat beschadigingen van de ondergrond, water- of roetvlekken en mechanische beschadigingen of braaksporen verholpen worden.

Renovatie.

Wij zijn gespecialiseerd in het volledig herstellen van gevels, houten kozijnen en metaalwerk. Samen met onze vakkundige partners, bieden wij een totaalplaatje voor volledige gevelrenovatie: compleet met het plaatsen van steigers, gevelreiniging, herstel van oude kozijnen en het eventueel vervangen van ramen. Dankzij gedegen advies en goede samenwerking, worden alle werkzaamheden goed op elkaar afgestemd. Samen hebben wij één doel: een perfect eindresultaat.

Behangen.

Schemmekes-Schilderwerken kan al het behangwerk van uw keuze verzorgen. Er zijn bij het behangen veel verschillende mogelijkheden en technieken waar u voor kunt kiezen. Een goed gekozen behang is bepalend voor de sfeer. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • alle kleuren en motieven behang dat u passend vind bij uw interieur om zo sfeer of seizoenen in huis te brengen
  • renovlies behang (egaal), dat voorzien kan worden van kleuren door middel van sauswerk
  • glasvezel behang (structuur), dit maakt wanden mooi strak en kan een kleur gegeven worden met latexverf
  • maatwerk behang, zo kunt u uw favoriete afbeelding of bedrijfslogo op de muur aanbrengen

Om een mooi behang te kunnen garanderen is de afwerking van de muren van groot belang. We komen graag bij u op bezoek om de muren te inspecteren. Op basis van deze visuele inspectie kunnen wij u adviseren over een voorbehandeling van de muren. Zijn de muren mooi glad, dan kunnen we direct beginnen met behangen. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is de kleur of structuur van het behang.

Vloeren coaten.

De juiste vloer uitzoeken voor een bedrijf is nog niet zo gemakkelijk. Bedrijfsvloeren moeten aan specifieke eisen voldoen, bijvoorbeeld als het gaat om hygiëne of waterbestendigheid. Een coatingvloer voldoet aan dergelijke eisen en is daarom een hele goede optie. Bovendien is er niet zoiets als één soort coatingvloer; u hebt altijd de keuze uit verschillende coatingvloeren.

Als u op zoek bent naar een goede coatingvloer, dan kan Schemmekes-Schilderwerken u daarbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van duurzame coatingsystemen, waaronder vloercoating. Het type coatingvloer stemmen we speciaal af op uw branche en de toepassing die u wilt.

Industrie: Coatingvloer speciaal voor de industrie. Geschikt voor zware mechanische belasting door voertuigen, machines en andere industriële toepassingen.

Kantoor: Een makkelijk te reinigen en duurzame keuze voor uw kantoor. Kies een coatingvloer die niet verkleurt, dankzij de hoge Uv-bestendigheid van de toepassing.

Automotive: Laat een vloeistofdichte vloer plaatsen, speciaal voor de werkplaats of de carwash. Coatingvloer volgens de belangrijkste richtlijnen en hoogste standaarden.

Overige sectoren: Goed geschikt voor uw sector of branche, dankzij de unieke eigenschappen. Wij vertellen u graag meer over onze coatingvloeren en hoe snel we die plaatsen.

Schade opgelopen aan de geplaatste coatingvloer? Geen probleem, dat kunnen we in de meeste gevallen vakkundig voor u herstellen. Daarvoor maken we gebruik van onze hoogwaardige materialen en gereedschappen, waarmee we de vloeren ook plaatsen.

Ons gekwalificeerde personeel komt bij u langs om de schade te beoordelen. We stellen vast of er sprake is van een scheur of andere beschadigingen. Aan de hand daarvan adviseren we een passende oplossing, bijvoorbeeld om de coating weer 100% vloeistofdicht te maken.

kleuren advies.

Vaak valt een kleur op de wand anders uit dan op het verfstrookje uit de winkel. Wilt u zeker zijn van de juiste kleurkeuze? Wij helpen graag met het uitzoeken van een kleur die past bij uw woonwensen én uw woning. Hierbij kijken we ook naar de effecten van kleur en structuur op de ruimte. Zo kan de juiste kleurplaatsing een ruimte langer, breder of hoger doen lijken.

Materiaal advies.

Wij streven in ons werk niet alleen naar een langdurig topresultaat, maar ook naar duurzaamheid. Waar mogelijk kiezen wij voor producten die het milieu zo min mogelijk belasten, zonder beperkingen in het resultaat. Zo werken wij bijvoorbeeld met producten op basis van herwinbare grondstoffen, zoals lijnolieverven en minerale muurverven zonder synthetische stoffen.

Veelzijdig in kwaliteit.

Schilderwerk, behangwerk, vloercoating en reparatie of renovatie in Alkmaar en omstreken. Bij ons is veel mogelijk. Schemmekes schilderwerken is breed inzetbaar en van vele markten thuis. Deels door de ruime ervaring, maar ook het netwerk van specialisten dat inzetbaar is. Heeft u daarom een vraag over een dienst of een probleem dat niet op deze website staat vernoemd, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Schilderwerk buiten.

Zijn de buitenmuren van uw woning of bedrijfspand toe aan een onderhoudsbeurt? Draag deze tijdrovende en omvangrijke klus over aan de deskundige schilders van Schemmekes Schilderwerken uit Alkmaar. Het schilderen, renoveren en onderhouden van buitenmuren, deuren, kozijnen, schuttingen, garagepoorten en andere hout- of steenachtige ondergronden vergt specialistische kennis voor een optimaal en langdurig resultaat. De details moeten kloppen en het verfsysteem moet technisch goed in orde zijn.

Schilderwerk binnen.

Een frisse lik verf op de muur of een kozijn dat opnieuw gelakt moet worden: het lijken simpele klusjes. Toch bent u uren bezig en wil het eindresultaat maar niet uitpakken zoals u het voor ogen had. Gun uzelf daarom de kwaliteit en het gemak van een vakman! Het uitbesteden van het schilderen van uw binnenmuren, plafonds, kozijnen en trappen scheelt niet alleen heel wat tijd en frustratie, maar levert ook een langdurig, kwalitatief beter resultaat op. De schilders van Schemmekes Schilderwerken uit Alkmaar hebben kennis van zaken en nemen onderstaande klussen graag van u over.

Gevelafwerking.

Zowel voor nog niet eerder geschilderde gevels als buitenwanden die een opknapbeurt nodig hebben, zorgen wij voor een uitstekende gevelafwerking, inclusief alle benodigde voorbehandelingen. U kunt kiezen uit meerdere kleuren, structuren en glansgraden. Bij de keuze voor onze werkwijze en materialen, houden wij altijd rekening met zaken die invloed kunnen hebben op het verfsysteem. Ook voorzien wij uw pand graag van minerale systemen die het milieu niet belasten.

Houtwerk.

De mate van kennis die nodig is om houtwerk juist te behandelen, wordt soms onderschat. Vaak leidt dit tot verkleuringen door lichtinval of vroegtijdige slijtage. Onze schilders zorgen voor een professionele behandeling van al het houtwerk in uw woning, zoals kozijnen, deuren, timmerwerk, trappen, plinten en meubilair. Van het opschuren en wegwerken van openstaande naden tot het afwerken in iedere gewenste kleur en glansgraad, wij weten waar we op moeten letten.

Houtrot reparatie.

Bij afbladerende verf en houtrot is een nieuwe verflaag met de juiste voorbehandeling essentieel. Naast strak schilderwerk, is het conserveren van houtwerk van groot belang om uw pand in goede conditie te houden. Onze schilders zorgen voor een degelijke behandeling van al het houtwerk rond uw woning, zoals kozijnen, deuren, timmerwerk, goten, schuttingen en garagepoorten. Van het opschuren en wegwerken van openstaande naden tot het afwerken in iedere gewenste kleur en glansgraad.

Schadeherstel.

Wanneer uw woning of bedrijfspand schade geleden heeft door een lekkage, brand of inbraak, wilt u dat uw huis of pand zo snel en goed mogelijk hersteld wordt. Samen met vakkundige partners zorgen wij ervoor dat beschadigingen van de ondergrond, water- of roetvlekken en mechanische beschadigingen of braaksporen verholpen worden.

Renovatie.

Wij zijn gespecialiseerd in het volledig herstellen van gevels, houten kozijnen en metaalwerk. Samen met onze vakkundige partners, bieden wij een totaalplaatje voor volledige gevelrenovatie: compleet met het plaatsen van steigers, gevelreiniging, herstel van oude kozijnen en het eventueel vervangen van ramen. Dankzij gedegen advies en goede samenwerking, worden alle werkzaamheden goed op elkaar afgestemd. Samen hebben wij één doel: een perfect eindresultaat.

Behangen.

Schemmekes-Schilderwerken kan al het behangwerk van uw keuze verzorgen. Er zijn bij het behangen veel verschillende mogelijkheden en technieken waar u voor kunt kiezen. Een goed gekozen behang is bepalend voor de sfeer. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • alle kleuren en motieven behang dat u passend vind bij uw interieur om zo sfeer of seizoenen in huis te brengen
  • renovlies behang (egaal), dat voorzien kan worden van kleuren door middel van sauswerk
  • glasvezel behang (structuur), dit maakt wanden mooi strak en kan een kleur gegeven worden met latexverf
  • maatwerk behang, zo kunt u uw favoriete afbeelding of bedrijfslogo op de muur aanbrengen

Om een mooi behang te kunnen garanderen is de afwerking van de muren van groot belang. We komen graag bij u op bezoek om de muren te inspecteren. Op basis van deze visuele inspectie kunnen wij u adviseren over een voorbehandeling van de muren. Zijn de muren mooi glad, dan kunnen we direct beginnen met behangen. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is de kleur of structuur van het behang.

Vloeren coaten.

De juiste vloer uitzoeken voor een bedrijf is nog niet zo gemakkelijk. Bedrijfsvloeren moeten aan specifieke eisen voldoen, bijvoorbeeld als het gaat om hygiëne of waterbestendigheid. Een coatingvloer voldoet aan dergelijke eisen en is daarom een hele goede optie. Bovendien is er niet zoiets als één soort coatingvloer; u hebt altijd de keuze uit verschillende coatingvloeren.

Als u op zoek bent naar een goede coatingvloer, dan kan Schemmekes-Schilderwerken u daarbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van duurzame coatingsystemen, waaronder vloercoating. Het type coatingvloer stemmen we speciaal af op uw branche en de toepassing die u wilt.

Industrie: Coatingvloer speciaal voor de industrie. Geschikt voor zware mechanische belasting door voertuigen, machines en andere industriële toepassingen.

Kantoor: Een makkelijk te reinigen en duurzame keuze voor uw kantoor. Kies een coatingvloer die niet verkleurt, dankzij de hoge Uv-bestendigheid van de toepassing.

Automotive: Laat een vloeistofdichte vloer plaatsen, speciaal voor de werkplaats of de carwash. Coatingvloer volgens de belangrijkste richtlijnen en hoogste standaarden.

Overige sectoren: Goed geschikt voor uw sector of branche, dankzij de unieke eigenschappen. Wij vertellen u graag meer over onze coatingvloeren en hoe snel we die plaatsen.

Schade opgelopen aan de geplaatste coatingvloer? Geen probleem, dat kunnen we in de meeste gevallen vakkundig voor u herstellen. Daarvoor maken we gebruik van onze hoogwaardige materialen en gereedschappen, waarmee we de vloeren ook plaatsen.

Ons gekwalificeerde personeel komt bij u langs om de schade te beoordelen. We stellen vast of er sprake is van een scheur of andere beschadigingen. Aan de hand daarvan adviseren we een passende oplossing, bijvoorbeeld om de coating weer 100% vloeistofdicht te maken.

Kleuren advies.

Vaak valt een kleur op de wand anders uit dan op het verfstrookje uit de winkel. Wilt u zeker zijn van de juiste kleurkeuze? Wij helpen graag met het uitzoeken van een kleur die past bij uw woonwensen én uw woning. Hierbij kijken we ook naar de effecten van kleur en structuur op de ruimte. Zo kan de juiste kleurplaatsing een ruimte langer, breder of hoger doen lijken.

Materiaal advies.

Wij streven in ons werk niet alleen naar een langdurig topresultaat, maar ook naar duurzaamheid. Waar mogelijk kiezen wij voor producten die het milieu zo min mogelijk belasten, zonder beperkingen in het resultaat. Zo werken wij bijvoorbeeld met producten op basis van herwinbare grondstoffen, zoals lijnolieverven en minerale muurverven zonder synthetische stoffen.

Heldere
all-in prijzen

Onze offerte is altijd duidelijk én compleet, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan: wel zo prettig!

Materiaal en
kleuradvies

Vindt u het lastig om de juiste kleur te bepalen? Wij zorgen graag voor een visuele indruk van uw toekomstige schilderwerk.

Perfecte
afwerking

Onze schilders hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat het schilderwerk bij oplevering tot in de puntjes verzorgd is.

Duurzame
kwaliteit

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve verf, voor een langdurig resultaat waar u jarenlang plezier van heeft.